Små segrar ska firas!

(null)

Jag tror att vi skrev förra året hur en del Mallorkiner var inne på Living Room och sedan skällde ut oss efter noter för diverse saker. Bland annat för vår ytterst begränsade spanska. 

Och i lördags, alltså igår, var en av dessa människor tillbaka (!). Den här gången hälsade vi artigt på  spanska och hon beställde te och drack det i godan ro för att sedan be om notan, betala, säga hejdå och försvinna iväg. What?! Inte så mycket som ett negativt pip. Underbart ju! Även om det kan låta som en liten sak så kändes det verkligen som en vinst för oss.

Idag har vi haft en underbar ledig dag. Bussutflykt till en fantastiskt vacker liten vik där vattnet är turkosblått men tyvärr isande kallt. Jag tog ett snabbt dopp medan Frida stod kvar inne vid strandkanten och blaskade lite vatten på armarna..badkrukan;) Vi har suttit i solen och spelat kort och bara njutit av livet. Och sedan blev det hemmagjorda hamburgare till kvällsmat. En perfekt dag.
(null)

Imorgon jobbar Damien ensam på kvällen och jag och Frida ska på någon slags strandfestival i Sóller. Ska bli väldigt roligt och känns som en liten semester. Med betoning på liten för på tisdag är vi på plats och kör igen! Fullt ös är det som gäller nu under sommarmånaderna.

Ha en fin vecka //Sara

Kommentera här: