Up and running!

Hej, 
Nu rullar det på och händer massor av roliga saker. Vi får jättebra respons på vårt koncept och väldigt många fina kommentarer. Publicerar lite mer här imorgon.
 
Nu väntar jag in Lollo som handlar en sista grej vi glömde på affären och sedan går vi till Living Room och preppar för att börja med charkbricka idag :D
 
Efter en testdag i lördags har vi bestämt att bara köra eftermiddag till en början. För att komma igång med frukosten behöver vi jobba in oss i området och just nu finns inte den tiden. Vi har alla varit överens från början att det ska vara roligt och att det är därför vi gör det här. Att vara bunden till lokalen 07:30-24:00 skulle ta bort en del av det roliga. Så nya öppettider är 15:30-23:00 och det känns super! 
 
Ha det, 
Sara 
 

Before the big day!

Imorgon har vi pre-opening. Yaay! Äntligen, :D

Blandade känslor, spännande och lite kaos men mest spännande. Ska bli kul att se hur flödet är och få höra gästerna respons. 

Dock är det en del saker som inte är på plats eller som strular. Gissar att det hör till.


Kvarnen till kaffet fungerar inte, tur att vi även tänkt servera pressokaffe så får använda det. 

Vi kan inte koppla in kvittoskrivare till läsplattan, får köra handskrivet kvitto tills den vi beställt kommer. 

Babsmaskinerna för kortbetalning är beställd men inte kommit ännu... Cash is King ;) 

Har däremot hunnit klämma in lite intervjuer idag. Riktigt bra kandidater som verkar lovande. Känns tryggt om vi snart märker att vi måste anställa, vilket vi alla tre tror. Finns bara succé! 


Återkommer med resultat. 
Ciao! 
FridaAre you the one we are looking for? ¡

Installation av internet. Måste dras ny kabel på huset. Haha

Dramaten is the shirt! Kan vi handla färsk frukt och grönsaker direkt från marcat de olivier. 

Zzz somnar snart med menyn i sängen. God natt! 

Så mycket kärlek

Häromdagen publicerade vi en bild på Living Rooms instagram och Facebook. Vilken härlig respons vi fick! Fantastiskt att det finns så mycket kärlek i vår närhet. Blir alldeles varm och lycklig när jag tänker på det.  


Att alla är välkomna till vår mötesplats är ju en självklarhet för oss och med tanke på allt som händer i världen så känns det extra viktigt att vara tydlig med det.  

Vi jobbar på för fullt här och jag vet inte om to do listan faktiskt blir längre eller kortare... 

Kärlek, 
Sara