Högsommaren har börjat

Oj, redan onsdag. Herregud vad dagarna springer iväg!
Nu är det fullt fokus – jobb! Högsommaren börjar närma sig och det är nu det är dags att håva in lite pengar. Våren har ju varit extrem kall vilket har påverkat försäljningen. MEN nu finns det hopp om livet igen 😉 Det börjar fyllas på rejält med folk i Palma och vi får mer och mer för varje vecka. 
Det är fortfarande bara jag, Sara och Damien som jobbar, Damien kör lunchruchen medan jag och Sara även stannar kvar och kör kvällen. Helt galet, från att vi från början var sex personer som jobbade är vi nu två och en halv och det flyter på riktigt bra. Visst det blir väldigt lååånga dagar för oss, kl.11:30-23:30, men så länge det kommer in pengar på kontot känns det ändå värt det. 

Det är fortfarande betydligt kallare än i Sverige här men känns ändå helt ok. Vi vet ju hur det var förra sommaren så kan vara skönt att det inte är superhett hela tiden, speciellt inte samtidigt som vi jobbar. 

Ja, i måndags var vi i port de Soller på festival. Vi var där med Chris, Andrew och Alec några killar vi lärt känna på baren. Skönt att komma iväg från Palma och göra något annat. Damien roddade själv i baren i måndags och det hade gått riktigt bra. Förra veckan hade vi fortfarande "vintertider", det vill säga bara kväll så det var ganska lugnt för honom. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


I torsdags kom Mamma, "moster" Karin och mammas vän Nettan på besök, superhärligt har det varit. De har kamperat ihop bra här i vår lägenhet medan vi har jobbat. Men de har varit mycket på Living Room så vi har hunnit umgås ändå. I söndags var vi igen i Soller. Vi tog bussen genom bergen via Valdemossa och Deia ner till Soller, därifrån tog vi sedan en promenad ner till port de Soller. Det är som balsam för själen att komma ut i naturen och njuta av de vackra vyerna. Väl nere i port de Soller upptäckte vi en ny restaurang - NoName, som har supergod tacos, så dit kommer vi nog gå fler gånger när vi är där. 
(null)

(null)

(null)

Nu är det tomt igen några veckor innan nästa planerade besök kommer. Blir som sagt mycket jobb nu ett tag framöver. 

Ha de gött!
Frida