Snabbvisit i Sverige

(null)

Den här veckan blir det ett kort inlägg.
Den har varit speciell på många sätt, främst har många tankar varit om framtiden och vad vi tycker är viktigt i livet. Dock vill vi inte riktigt än avslöja alla våra framtidsplaner… 😉

I fredags var det en väldigt tung dag med tanke på att vi var på begravning. Jag tror jag lämnar det där. 
 
Annars har det varit en härlig helg med perfekt sommarväder och skönt att få vara i Sverige lite. Det går inte att rå för att man saknar Sverige, speciellt när de visar sig från sin bästa sida. I torsdags så fick vi äntligen träffa en av Saras bästa vänners tvillingar, tre månader gamla och superhärliga! Det har som alltid varit fantastiskt att få träffa nära och kära som alltid känns så långt borta när vi är i Palma. 

Med tanke på att vi var tvungen att åka till Sverige har vi haft Living Room öppet för första gången utan någon av oss på plats. Damien och en annan kille har skött allt medans vi varit borta. Det var på ett sätt bra att vi åkte hem till Sverige nu, för att äntligen få tummen ur för att prova på att lämna över Living Room till någon annan som sköter det. Allt har gått jättebra, vi har till och med fått uppdateringar med bilder från en stammis att allt var i sin ordning. 
(null)

Nu har vi precis tittat på dokumentären om Avicii, och det är helt sjukt hur vissa människor kan vara så kalla och bara bry sig om pengar. Nu syftar jag på Aviciis manager som vägrade att hjälpa honom när han mådde så dåligt. Verkligen tragiskt att han inte finns med oss längre. En riktigt legend vad gäller musik, enligt mig i alla fall. 

Slutsats för vecka;
Livet är för kort för att göra saker du känner att du verkligen inte vill.


Trevlig kväll,
Frida