Slutspurt i Estocolmo.

(null)

Vi har varit i Sverige nu över en månad och tiden bara springer iväg. Nu kör vi slutspurten i Stockholm innan det är dags att bege oss tillbaka till Palma. Det är såklart helt fantastiskt att få träffa så många härliga människor nu när vi är hemma men nu senaste dagarna har jag börjat längtat tillbaka till Palma. Att börja jobba på riktigt igen, få in lite rutiner och ha sitt eget boende. Vi är såklart väldigt tacksamma och lyckligt lottade att vi har så många att bo hos nu när vi kommer till Sverige men det är ju alltid skönt att ha sitt eget hem.

Eftersom vi har kvar vår lägenhet i Stockholm blir det att vi hyr lägenhet i Palma. Nu har vi fått tag på en väldigt fräsch lägenhet med mer svenskstandard. Både jag och Sara gillar att vara hemma så vi har båda tyckt att det är viktigt att det är en lägenhet som vi trivs i. Denna är 95kvm med tre dubbelsängar, högt i takt, mycket ljus och ligger 1 minut från jobbet, vilket känns väldigt skönt. 

Sara har fyllt 31år vilket vi har firat i dubbel bemärkning. Först i Jönköping med Saras familj och sedan i Stockholm där vi bland annat åt mexikanskt på Yuc, en av mina favoritrestauranger i Stockholm. 

Som Sara skrev har vi ju under året som varit glidit ifrån vår affärsplan. Nu har vi jobbat mycket med att bestämma vilken väg vi ska gå och vilka mål vi vill ha år 2018. Vi har skapat något unikt – vilket vi även fått höra från vår målgrupp. Så vi har finslipat på vår USP (unique selling proposition) – A unique combintaion of Cava, bar snacks and a cozy atmosphere. Vilket gör det väldigt enkelt att bestämma vad vi ska fokusera på, Cava, cava, cava samt att vi har bar snacks som du inte kan få tag på någon annanstans i Palma eller på Mallorca. 

Mycket fokus denna vecka har varit att tydliggöra hela vår affärsplan, bland annat beskriva vår målgrupp mer specifik, var hittar vi dem och hur ska vi nå dem. Vi vill att våra gäster aktivt ska välja att gå till oss istället för att få massa drop-in gäster som inte alls är vår målgrupp.

Det är ett väldigt spännande år, vi kommer att köra 110% på att göra Living Room till en Cava bar (som var planen från början) och nu kommer vi även aktivt börja marknadsföra oss, vilket vi inte gjort förra året. Så focus nu är att få folk att veta att vi finns. 

Ha en härlig söndag! 
Idag blir det en tripp till IKEA och sen ner till Nynäshamn och hälsa på min bror och hans familj.

Frida