En kort glimt av kändisskap ;)

(null)

Det här har varit en väldigt rolig vecka. Frida går loss på jobbet och dansar järnet när hon tror att ingen ser (men både jag och gästerna ser! Haha). Har tyvärr varken bild eller film att bjuda på utan det är fri fantasi som gäller. 

I tisdags hade jag en telefonintervju med Cecilia Nilsen Palm, journalist på Jönköpings Posten. Lite nervöst med intervjuer eftersom det är en person på andra sidan som tolkar och sammanfattar det man säger men jag tycker att det blev ett riktigt trevligt reportage och Cecilia var väldigt duktig på att väva ihop allt jag berättade. Nu hoppas vi såklart att många jönköpingsbor hittar till oss framöver 🙂

Vi har kört på med Cava lunch och vi får positiv respons vilket är roligt. Även Cava för 2€ fungerar bra och det är många nya gäster som tittar in för ett glas, även om det är många som hellre betalar lite mer och tar någon av våra bättre Cavor. 

När vi kom till jobbet i onsdags hade någon snott vår menytavla. Riktigt tråkigt. Vi hade köpt ett litet "tittskåp" på ikea och sprayat det svart. Vi fäste menyerna i skåpet med små nålar och jag hade sprayat även dem svarta. Frida har även gjort en liten skylt av Cava-korkar och precis innan vi går hem i tisdags kväll säger jag "Nu är jag verkligen nöjd med hur vår entré ser ut, det är så fint med menyskåpet och nya skylten". Så kommer vi morgonen efter och skåpet är borta. Verkligen en käftsmäll. Men men, vi fick borra upp en bakgrundsplatta på väggen istället och fästa menyerna där. Ser inte alls lika fint ut men vad ska man göra. 

Samma dag fick vi även leverans av vårt nya parasoll som vi beställde i vintras, perfekt nu när det ska regna nästa vecka. Det var bara den lilla detaljen att det bara var parasollet, inte någon fot till? - Fot? Vi har aldrig prata om någon fot, säger försäljaren. Jag vet inte vad han tänkte, att någon av oss ska stå och hålla i det på serveringen?? Det är ju som att köpa en bil utan motor, jävla idiot - grumlar Frida. MEN självklart kan vi köpa till en fot för 89€… slutar aldrig förvånas över dessa säljare. 

Nu är vi precis hemkomna efter en utflyktsdag med en bekant här på ön. Han har rest runt på Mallorca mycket så han har berättat många intressanta historier om ön. Vi började dagen på marknaden i Consell och hittade bordsunderrede (vi ska köpa brädor och fixa en bordsskiva) och även fyra barstolar som vi ska klä om sittdynorna på. Kändes lyxigt att ha en bil att plocka in grejorna i och inte ta dem på tåget (!). 

Under dagen har vi även besökt ställen vi inte har varit på tidigare; Port Pollenca, Alcudia och Port Alcudia. Roligt att se lite nytt och framförallt roligt att komma iväg från Palma emellanåt. 
 
Trevlig kväll! 
Sara
(null)

(null)

(null)

Kommentarer:

1 Kajsa:

Om en vecka åker vi ner och vandrar på Mallorca. Sista två nätterna i Palma och då tänker vi titta förbi och ta en cava! Vi läste om er i JP och tycker ni verkar njuta av livet.

Svar: Åh härligt! Perfekt årstid för vandring nu.
Kul, ser framemot att se er hos oss!
ejdehort

Kommentera här: