ÖPPNINGSVECKA LIVING ROOM 2018

 
Nu är den avklarad, första veckan. Känns fantastiskt skönt eftersom i alla fall jag har varit lite nervös (Frida blir ju aldrig nervös säger hon). Försäljningsmässigt har det gått helt ok men långt ifrån några rekordsiffror. Vi har fått fantastisk respons och många glada tillrop.

Ett av de roligaste under veckan var en spanjorska som går på toaletten och efteråt kommer fram till mig i baren och bara ”fantastiskt, magiskt, underbart grattis!” och slår ut med armarna. Jag gissar att hon var nöjd med att vi har handkräm och tamponger på damernas.

Jag och Frida har jobbat ensamma den här veckan och det har fungerat väldigt bra. Lite stressigt de gånger det har varit fullt med folk som både äter och dricker men vi har jobbat som ett team och då brukar saker flyta.

Det känns som att vår ambition att skapa mer bar och mindre café går hem. Gästerna har i större utsträckning beställt drinkar, Cava och snacks. Yeey! Men vi får många frågor om öppettiderna och om vi tänker ha öppet mer under sommaren. Vill ni inte jobba? Ska ni inte ha frukost? Varför tar ni bort lunchen? Är vanliga frågor. Många verkar ha svårt att förstå att man ibland måste välja bort för att det man fokuserar på ska bli bra. Tittar man på vilka varumärken som helst så är det ju så de jobbar, så vet egentligen inte varför det ska vara så svårt att förstå att vi väljer som vi gör. Well, det ger sig.

Den här veckan har vi sett många nygamla ansikten på Living Room, vilket är väldigt roligt och precis vad vi hoppades på! Många har kommit och varit glada för att vi har öppnat igen och det känns som att återse gamla vänner. Kul!

Parallellt med Living Room fixar vi i lägenheten och pluggar spanska. Nu blir det strax lektion med grannen. Ha en skön söndagskväll!

Xx
Sara
 

Kommentera här: