Ny färg nytt liv

Iväg på morgonkvisten till Bauhaus för att inhandla färg, penslar, maskeringstejp, skruvdragare, krokar och diverse andra prylar som behövs inför vår remake av lokalen. Så roligt att fixa praktiska saker där resultaten faktiskt syns direkt.

Måla och fixa hela dagen. Och till sist sitter även logotypen på dörren. Skön känsla. Så nu när människor går förbi och tittar lite nyfiket så ser de i alla fall att det är Living Room Palma de passerar.

Vi tar en paus och testar pasta och risotto på nyöppnad restaurang tvärs över gatan. Tyvärr en besvikelse. Jag hoppades verkligen att den skulle vara bra. Men min risotto var kall när jag fick den och pastan som Frida och Lollo beställde smakade inte som färskpasta vilket var utlovat. Vi få hoppas att de bättrar sig. Om inte så kan vi snart erbjuda besvikna matgäster ett tröstglas cava hos oss ;)

Just det, lördagskväll idag. Är lite dagblind känner jag. Här har vi precis bytt om till mysbyxor och laddar för tidig morgon i lokalen när det finns dagsljus (fortfarande utan el och det är mörkt där så här på kvällen även med mobilkamera...vi försökte in i det sista). Men alltså, så nöjda me dagen. Vilken skillnad det blir med lite färg. Från sunkig pizzeria till ett fräscht Living Room på bara några timmar.

Ha det,
Sara

Allt detta förarbete. Vita väggar ska bli grå.
 
Bort med det gröna. Den ser fin ut på bild men i
verkligheten är den faktisk hemsk... 
 
Nu är logotypen på plats!
 
 

Kommentera här: