Ny vecka nya justeringar

I veckan har vi åter igen gjort lite justeringar på Living Room, åt det bättre.
Vi har möblerat om för att ge mer rymd och skapa mer barkänsla, vi har även byggt ett nytt bord som är lite mindre än det vi hade för att det ska vara lättare att sitta flera personer vid det. Bordet vi hade innan har som en pinne nere vid fötterna så det går inte att skjuta in stolarna.
(null)

(null)

Vi har satt upp ett nytt menyskåp och vilken skillnad det har varit. Under några dagar när vi inte hade något menyskåp uppe, eftersom det förra blev stulet, har vi märkt att det knappt varit någon som köpt mat medan nu när vi satt upp ett nytt har vi haft mycket fler folk som just köpt mat och även drinkar. Det är så intressant att se hur vissa små saker påverkar folks beslut och beteenden. 

Lite justeringar på menyn är att vi lagt till olika hummus, normal, spicy och wasabi. Vi har även lagt till en "tostada sueca" / vegetarisk svensk skagen, vilket har gett succé från dag ett, superkul! Så nu börjar vi ändå landa i att vi har rätt utbud för folk i området och även för turister. 
(null)

Fredag-lördag var två riktigt bra dagar! Båda nytt rekord för året och det kändes som att någon tryckt på en knapp, att våren kom och att vi hade mycket folk igen. Fick en liten försmak på hur det kommer vara på sommaren sen när det är fullt ös. 

I morse fick vi tyvärr tråkiga nyheter om en nära släkting till Sara. Då känns Sverige väldigt långt bort. Och med relativt nystartat företag finns det just nu inte möjlighet att åka till Sverige, så det är väldigt frustrerande att inte kunna finnas där eller hjälpa till.  

Men en positiv avslutning på dagen är att min kompis Sandra kom idag. Så vi har haft en, trots omständigheterna, trevlig kväll och ätit supergod fish-taco, precis vad vi behövde just nu.

Nu är det dags att studsa i säng. 

Kram, Frida
(null)