Uthållighet!

Andra veckan på Living Room nu och denna har faktiskt varit lite seg. Vi var stängda i nästan två månader så det är många som inte vet om att vi har öppnat för året. I veckan har det varit kallt och regnigt här så folk tar sig inte ut. I alla fall inte tillräckligt många för att även vi ska ha fullt. 

Vi har fortfarande bra gäster, många som köper Cava och Crintox. I torsdags sålde vi inte en enda öl utan bara Cava, vin och drinkar, så känns som att vi utstrålar Cava-/vin-/cocktailbar - vilket är bra! 

Vi har även haft ett par som varit hos oss varje kväll denna vecka. De var ett brittiskt par som var på semester i Palma och som verkligen älskade vårt ställe. De åt middag hos oss varje kväll under sin semester, till och med firade mannens 60-årsdag, vilket känns fantastiskt.

Vi vet att när folk väl hittar till oss kommer de tillbaka. Så nu är det bara uthållighet som gäller, men det där med tålamod är både jag och Sara absolut sämst på. Så det blir en härlig utmaning kommande veckor, att sitta lugnt i båten.  Vi vet ju att när värmen kommer och folk börjar sitta ute kommer det att vara fullt på uteserveringen. 

Vi har även varit och rekat läget på andra barer. Var bland annat på Brassclub en av Palmas bästa cocktail barer. De hade också tomt, det var vi och ett sällskap till så det märks verkligen att det är lågsäsong. Men riktigt goda drinkar har de! 
(null)

(null)


Trots att det varit lugnt på jobbet så var det som att veckan flög fram. Jag fyllde år i fredags. Började dagen med frukost på sängen, lunch på Bon Ljuc och sen gick vi till GinBo bar efter jobbet. En väldigt härlig dag! 


Vi har skrivit ihop ett pressmeddelande som vi ska skicka ut till tidningar och bloggare. Så håll tummarna att någon nappar.

Nu blir det lite kvällsmat och ladda för nästa vecka. 
Ha en fin söndag!

(null)
Sara var trött efter 6 timmars promenad idag.