Så mycket känslor.

(null)


Både på gott och ont har det varit mycket känslor den här veckan. Men det är väl så livet är, upp och ner som en berg- och dalbana och man hänger med så gott det går. 

Positiv input den här veckan kommer från våra härliga vänner Sandra och Julia som har varit här och förgyllt våra dagar. Trots att vi har jobbat långa pass på Living Room så känns det ändå som att vi har hunnit med mycket kvalitets tid. Långa frukostar på balkongen, morgonpromenader, utflykter och paella-lunch bland annat. 

Julia har en tradition att alltid köra ett påsk-bad och jag har varit med på det en gång tidigare. Då var det fyra grader och i Sicklasjön. Betydligt härligare idag med säkert 10 grader i vattnet och varma vindar i luften. 
(null)

(null)

Vi har även varit på utflykt i Alaró som ligger ca 20 minuter med tåg från Palma. Härlig dag som sagt med blå himmel, strålande sol och 18 grader. Vi åt lammkött på Es Verger, en rätt välkänd restaurang som ligger högt belägen med utsikt över hela Palmabukten. På grund av extrem hunger tog vi taxi upp till restaurangen men efter god måltid och kaffe hade vi fullt av energi för en promenad längs den slingrande vägen ner. 
(null)

(null)

(null)

Rent jobbmässigt har det varit en riktigt bra vecka med mycket folk och härligt väder. Bland annat hade vi ett stort gäng på 12 personer som hade födelsedagsfirande på Living Room. Riktigt roligt och väldigt bra energi boost. 

Som Frida skrev förra veckan så har en nära släkting till mig gått bort i cancer vilket känns så overkligt, orättvist och fruktansvärt. Det sköljer liksom över mig och jag vill bara kasta allt och åka till Sverige. Samtidigt så har vi ju ett ansvar för verksamheten så det är inte bara att "stämpla ut" och åka. Jag vet ju att det jag gillar med att vara egenföretagare är att själv ha ansvaret men i just den här situationen är det ändå en väldigt tufft.

Nu har vi iallafall bokat biljetter till Sverige för begravningen vilket innebär att vi har tre veckor på oss att komma på en lösning för hur vi ska lämna över Living Room för tre dagar. Vi kan såklart stänga ner men det känns ändå som ett viktigt steg för oss att försöka släppa lite på kontrollen. Vi får se, fortsättning följer. 

Kärlek 
Sara

Kommentarer:

1 Iréne :

Massor av varma kramar till er 🤗❤❤🤗

Kommentera här: