Dagblind

I mitt huvud är det söndag idag eftersom vi är lediga och även var lediga igår. Men det är visst måndag och ny vecka!
(null)

Nu har vi besök av Kristin och Linus, min kusin och hennes man. Snacka om energi-boost. Igår körde vi en heldagsvandring från Deía till Soller. Det var strålande sol och alldeles perfekt varmt. Jag och Frida har gjort vandringen en gång tidigare och då var vi helt ensamma ute. Nu var vi långt ifrån ensamma och det märks allt tydligare att turistsäsongen är igång. Mysiga caféer var öppna längs vägen och framme i Port de Sollér var det fullt av soldyrkare, öltörstande vandrare/cyklister och glassätande familjer!
(null)


Sent igår kväll testade vi Restaurang Wasabi (ett av de bäst rankade sushiställena på ön) och det var riktigt bra! Trevlig personal, god sushi och de hade en bra japansk öl på tapp. Av servitrisen blev vi rekommenderade att testa en Nigiri med kammussla, "I promise you just gonna looooove this one", och de var verkligen magiskt god så jag kan inte annat än att rekommendera den vidare!

I veckan blev det klart att Damien får hjälp av ytterligare en kille när vi åker till Sverige tor-mån. Vi har en bra känsla av honom och han har även jobbat för en bekant tidigare så det blir bra. Men det känns ändå konstigt att jag och Frida åker till sverige på torsdag morgon och Living Room är öppet utan oss på plats… Men vi måste ju träna oss lite på att släppa taget om vår "bebis". Eftersom vi har så många roliga idéer vi vill förverkliga, så kommer vi att bli tvungna att lämna över Living Room emellanåt. 
(null)

Det har varit en härlig vecka med många spännande gäster, nya och gamla ansikten, precis som vi vill ha det 🙂 Det är alltid lika roligt när människor hittar tillbaka till oss med intressanta historier att berätta.

Idag har jag och Frida jobbat på en ny affärsidé varvat med praktiska detaljer inför att vi ska åka till Sverige. Kristin och Linus gör stan och ikväll ska vi ta med dem till vår favorit, Mercado San Juán. En saluhall med allt möjligt gott. Jag var även där med mamma förra veckan, och Frida och jag var där med Sandra veckan innan det… men det finns en ceviche där som ger cravings så ett besök varje vecka känns minst sagt rimligt 😉

//Sara

Kommentera här: